На 2 юни ще се проведе четвъртото издание на велоеко състезанието Байканджии

...
На 2 юни ще се проведе четвъртото издание на велоеко състезанието Байканджии
Коментари Харесай

Четвъртото издание на Байканджии“ е на 2 юни

На 2 юни ще се организира четвъртото издание на велоеко   надпреварата " Байканджии " в Априлци, за което можете да се регистрирате до края на май 

във фейсбук страницата на надпреварата. И тази година конкуренцията е " свободна от пластмаса ". 

Със надпреварата ще бъде открит и летният сезон в туристически район Балкания, който сплотява общините Троян, Априлци, Тетевен, Етрополе и Ботевград. В началото на лятото там предстоят забавни фестивали като празникът на зетьовете в Етрополе, който се организира на 3 години веднъж  с доста комизъм и фикция от страна на уредниците и който ще можете да посетите

от 30 юни до 1 юли.  На тези дати община Троян ще организира своята рок академия, която ще бъде съчетана с посрещането на Джулая на Беклемето.

На 24 юни следва празникът на Тетевенската саламура. Това е специфичната рибена супа, която се подготвя по локални предписания и която посетителите ще могат да дегустират.

За четвърта поредна година старт-финалът на надпреварата ще бъде в квартал Острец на град Априлци, разяснява Дария Заричинова от Тур Клуб РеМарк:

Записването и раздаването на регистрационни номера стартира на 1 юни от 18 ч. и продължава до 9 часа на 2 юни. Необходима е предварителна регистрация, което може да се направи посредством нашата фейсбук страница. Призоваваме до 9 часа да са раздадени номерата, тъй като държим да стартираме в точния момент и да не отегчаваме с ненужно очакване.

Репортажът в “Закуска на тревата " по " Хоризонт " е на Мила Младенова, която споделя за велоеко надпреварата " Байканджии ":
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР